Ma 2020. 7. 15, szerda, Henrik napja van.

Csónakon szállították a fát, de rendőrök karjaiba eveztek

2012.11.06 10:33. - Kovács Janka

Kisköre külterületén, a Tisza partján lévő erdőből közel hatvan kilónyi kőrisfát vágott ki két tiszaburai lakos. Zsákmányukat csónakba rakták és áteveztek a túlsó partra, ahol egyenesen a rendőrök „karjaiba futottak”.


 

SZOLNOK:

Egy állampolgár lopásról tett bejelentést a rendőrségre 2012. november 5-én délelőtt. A járőrök azonnal a helyszínre vonultak, és a Vörösmarty úti ház udvarán igazoltattak három személyt, akik kerítésbontással jutottak be, majd az alsó épület ajtaját befeszítve onnan mosógépet és edényeket próbáltak meg ellopni, amikor a rendőrök ebben megzavarták őket. A 14, 24 és 39 éves tolvajokat előállították a kapitányságra, a rajtaütéssel pedig a sértettet több mint 100.000 forintos kára megtérült.  
 

TÖRÖKSZENTMIKLÓS:

Rendzavarás szabálysértése miatt került őrizetbe egy helybéli lakos 2012. november 5-én. A 22 éves férfi a késő esti órákban lakásán egyik rokonával kiabált, verekedést provokált. A két férfi dulakodni kezdett. Bár az ott tartózkodóknak egy rövid időre sikerült szétválasztani a feleket, a magáról megfeledkezett fiatalember a kiérkező járőrök előtt is folytatta cselekményét, ezért előállították a kapitányságra.     
 

TISZABURA:

Fát loptak, de elkapták őket. Két tiszaburai lakos 2012. november 5-én délelőtt Kisköre külterületén, a Tisza partján lévő erdőből közel hatvan kilónyi kőrisfát vágott ki. Zsákmányukat csónakba rakták és áteveztek a túlsó partra, ahol egyenesen a rendőrök „karjaiba futottak”. A rendőrök előállították a két fiatal férfit,  akiket elszámoltatásukat követően szabálysértési őrizetbe vettek. Az eljárást a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság folytatja le ellenük.    

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.
 

JÁSZLADÁNY:

Egy helybéli lakos 2012. november 5-én délelőtt traktorral közlekedett a településen. Egy kanyarban azonban a mezőgazdasági jármű az útról lesodródott, a vezető elveszetett uralmát felette, és az úttest jobb oldalára áthajtva egy ingatlannak ütközve állt meg. A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy a jármű vezetője ittas állapotban volt. A balesetben megsérült sofőrt mentővel szállították kórházba.          

 

 

                                              Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

                                              PR-és Kommunikációs CsoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.15 (27. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget