Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Áram, vas és tyúk lopás, betörés - a megye tegnapi eseményei

2012.11.08 09:55. - Kovács Janka

Árampot, tyúkot, vasat loptak és betörtek egy házba - egyik esetben sem lehettek boldogak zsákmányukkal, hiszen a rendőrök nyomukra bukkantak.


 

JÁSZLADÁNY:

Még október végén indítottak nyomozást a helybéli rendőrök lopás miatt, mert ismeretlen tettes egy társaság telephelyéről vas anyagokat lopott el húszezer forint értékben. Az adatgyűjtés során a gyanú egy jászladányi lakosra terelődött, akit 2012. november 07-én lakásáról előállítottak. A 17 éves fiú elismerte tettét, ellene több hasonló bűncselekmény miatt folyik eljárás, ezért őrizetbe vették.
 

KUNHEGYES:

Két áramtolvajt fogtak el a kunhegyesi rendőrőrs nyomozói 2012. november 07-én. Egy helybéli lakos ugyanis észrevette, hogy lakatlan házából egy hosszabbító segítségével lopták az áramot a szomszéd épületben áram nélkül lakók, és erről bejelentést tett. A rendőrök a 17 éves kisújszállási fiú és a 28 éves helybeli férfi ellen eljárást indítottak lopás miatt.
 

CIBAKHÁZA:

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2012. november 07-én az esti órákban, mert házának udvarán gyanús személyeket vett észre, akik lakásába is bejutottak. A két ismeretlen tettes mindent összeszedett, amit talált, és így akartak elmenekülni. Ám nem jutottak messzire, mert a kiérkező járőrök a szomszéd telken elfogták őket, a lopott holmit pedig lefoglalták a 19 és 36 éves tolvajoktól.
 

TÚRKEVE:

Egy idős helybeli asszony portáján lévő ólból loptak ismeretlen tettesek tyúkokat 2012. november 07-re virradóra, mellyel 80.000 forint kárt okoztak a sértettnek. Azonban az elkövetők nem sokáig élvezhették zsákmányukat, hiszen a rendőrök rövid időn belül előállították őket. A két helybéli tyúktolvaj lakásán tartott házkutatás során a rendőrök lefoglalták a zsákmányt mind a húsz baromfit.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három közúti közlekedési baleset során három személy szenvedett könnyű sérülést.    

 

                                              Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

                                               PR-és Kommunikációs CsoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget