Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Szolnokon és Mezőtúron is kirakatot törtek be

2012.11.12 09:45. - Kovács Janka

Szolnokon autót rongáltak és egy utcai szemetessel kirakatot törtek be, míg Mezőtúron 'csak' a kirakatot bántották.


 

SZOLNOK:

Eljárás indult egy szolnoki garázda lakos ellen 2012. november 11-re virradóra. A Ságvári körúti autóbuszmegálló üvegébe többször belerúgott, majd egy útjába kerülő személygépkocsit rongált meg, letörte visszapillantó tükrét. Majd egy szemétgyűjtőládát kezdett el végig vonszolni egészen a Várkonyi térig, ahol egy ott lévő pékség üvegének lökte, ami betört. A rendőrök a bejelentést követően pár percen belül elfogták a Zagyva hídon gyalogosan haladó férfit. 

 

TISZASAS:

Egy ismeretlen személy a település belterületén 2012. november 11-én személygépkocsijával letér az úttestről, és villanyoszlopnak ütközött, melynek kitört az egyik tartó lába. A gépjármű vezetője a helyszínről távozott. A rendőrség rövid időn belül megállapította, hogy a baleset okozásával egy helybéli lakos gyanúsítható, ezért a férfit előállították lakásáról a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a 34 éves férfi ittas állapotban több szabályt megszegve okozta a balesetet. A villanyoszlop cseréjéről az üzemeltető gondoskodik.

 

TISZAFÖLDVÁR:

Éppen egy tiszaföldvári vendéglátó egységben próbált túladni a lopott holmin a férfi 2012. november 11-én, amikor a cibakházi körzeti megbízott intézkedés alá vonta. Mint kiderült a tolvaj nem sokkal azelőtt lopta a motoros fűrészt egy tiszaföldvái lakostól. A 38 éves férfit őrizetbe vették, mert időközben megállapították, hogy egy másik hatóság körözte.

 

MEZŐTÚR:

2012. november 11-én hajnalban a helybéli rendőrkapitányság járőre szolgálat ellátása során hangoskodásra lett figyelmes az utcán. Két gyanús személyt látott, akik közül egyikük éppen berúgta az útjába eső élelmiszerüzlet kirakatát. Azonnal intézkedett az erősen ittas állapotban lévő 19 és 16 éves testvérpár előállításáról. Rongálás miatt kell felelnie a fiataloknak.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt.     

 

                                            Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

                                            PR-és Kommunikációs CsoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget