Ma 2020. 2. 17, hétfő, Donát napja van.

Fidesz: Mesterházy kijelentései hazaárulásnak minősülnek

2012.11.15 09:54. - Booster

A fideszes Wittner Mária szerint a szocialisták Nyugaton tett, hataloméhségből fakadó állításai minősített hazaárulásnak számítanak.


A fideszes Wittner Mária szerint a szocialisták Nyugaton tett, hataloméhségből fakadó állításai minősített hazaárulásnak számítanak.

A kormánypárt országgyűlési képviselője ezt szerdán mondta Budapesten, újságírók előtt, reagálva Mesterházy Attila MSZP-elnöknek a l'Unitá című olasz baloldali napilap vasárnapi számában megjelent, Az EU állítsa meg a fasiszta sodródást című interjújára. Az ellenzéki politikus ebben úgy vélekedett, hogy az Orbán-kormány minden eddigi intézkedését "az önkényuralom logikája sugallta, mely nem a jövőbe tekint, hanem a sötét, gyászos múltból meríti táptalaját minden téren szabadsággyilkoló politikával: a polgárjogoktól a szociális jogokig".

Wittner Mária ezt kommentálva úgy fogalmazott: "kikérjük magunknak minden tisztességes magyar ember és minden áldozat nevében, hogy Mesterházy lefasisztázza a kétharmaddal megválasztott kormányt". Hozzátette, az MSZP elnökének meg sem lenne szabad szólalnia, mert "a hataloméhsége már annyira az egekbe szökik, hogy képes nap mint nap hazudni a parlamentben".

A fideszes képviselő emellett azt mondta, hogy a szocialisták a mai napig nem számoltak el pártjuk, valamint az MSZMP bűneivel és utóbbi vagyonával, továbbá kifogásolta azt is, hogy az MSZP kisajátítja magának a Kossuth-címert és a lengyel Szolidaritást.

Mesterházy Attila arról is beszélt az olasz lapnak adott interjúban, hogy börtönben volt az Orbán-rezsimmel való szembenállása miatt - idézte Wittner Mária, egyértelmű hazugságnak nevezve ezt.
MTIHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.12 (6. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget