Ma 2020. 2. 21, péntek, Eleonóra napja van.

Kiemelkedő munkájáért zászlót kapott az MH Ludovika Zászlóalj 5. hallgatói százada

2012.11.16 14:52. - Kovács Janka

 

A Szolnokon végzett kiemelkedő munkájukért kapott elismerő zászlót és arra szalagot az MH Ludovika Zászlóalj 5. hallgatói százada. A szolnoki honvédek igen elismertek szakmailag, hiszen több katonai vezető kerül ki városunk laktanyájáról.


 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem gyakorló zászlóalja tanult Szolnokon az elmúlt időszakban, hogy az iskolát befejezvén jól kiképzett, bölcs honvédekké váljanak. Kiemelkedő munkájuk elismeréseként Szolnok város vezetősége úgy döntött, hogy elismerésben részesíti őket: a zászlóalj névadó ünnepségén zászlót adományozott nekik. Szabó István alpolgármester beszédében elmondta, Szolnok mindig is katonaváros volt, fontos és jelentős katonai helység. A honvédelem egybeforrt Szolnok történelmével, igen sokszor került ki innen több magas rangú katonai vezető. Aki erre a pályára adja fejét, egész életére elkötelezi magát, akár itthon marad, akár külföldi misszióba megy.

A zászló átadása és a rákötött elismerő szalagok után díszlépésben hagyta el a repülőtér hangárát az MH Ludovika Zászlóalj 5. hallgatói százada.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget