Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Csalás történt Mezőtúron, lopások pedig Kengyelen és Tiszabőn

2012.11.28 10:04. - Kovács Janka

Egy közismert műrepülő világbajnok pilóta rokonának kiadva magát próbált meg különféle programokat szervezni egy férfi az egyik kollégiumban...


 

Mezőtúr:

Egy közismert műrepülő világbajnok pilóta rokonának kiadva magát próbált meg különféle programokat szervezni egy férfi az egyik kollégiumban 2012. november 27-én, melyről bejelentés érkezett a rendőrségre. A kiérkező rendőrök igazoltatták az 53 éves budapesti férfit, akiről kiderült, hogy elfogató parancsot bocsátottak ki ellene csalás miatt Budapesten. A férfit a rendőrök azonnal előállították a rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.

 

Kengyel:

Egy üzemen kívüli vágóhidat adott bérbe a törökszentmiklósi férfi 2012. márciusától egy tiszapüspöki férfinek. Mivel a bérlő a bérleti díjat nem fizette, ezért a szerződést októberi dátummal felmondta a tulajdonos, aki 2012. november 27-én észlelte, hogy az épületből számos berendezési tárgy, csaptelep, bojler, konvektorok, számítógép hiányzik. A lopással okozott kár 1 millió forint, de a rongálással több mint 10 milliós kárt okozott az elkövető.
 

Tiszabő:

Betörő járt 2012. november 27-ére virradóra az egyik vegyeskereskedésben. Egy létra segítségével jutott a padlásra az elkövető, majd ott kibontotta a plafont, hogy bejusson az üzlethelyiségbe. Édességekkel, fűszerekkel és fagyasztott élelmiszerekkel felpakolva távozott. A lopással okozott kár kb. 350.000 Ft.
 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság
PR-és Kommunikációs CsoportHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget