Ma 2018. 11. 13, kedd, Szilvia napja van.

Keresünk keringőt

2012.12.04 10:17. - Kovács Janka

Zakatol a napod, robogsz a világgal, most késted le a buszt, akkor vagy állsz a hidegben vagy gyalogolsz. Megfelelsz, megunsz, átélsz, megélsz, leélsz, veszel és adsz, liftezel az emeletek között vagy csak keringsz.


 

Egy hosszú nap végén leheveredek a díványra. Belesüppedek. Homlokom felé némán tátong az üres plafon, jutyubon szól a kedvenc dalom és lassan végigcsúszik kezem a távirányítón. Az ujjak hol a műanyag, hol a gumi anyagát tapintják. Odanézés nélkül megállapítom melyik a bekapcsoló, megnyomom, most már az elmém tátong üresen a fekete doboz felé. Cikázó képet vetítik a 21. század örök igazságát, hogy vásárolj, alakítsd át magad, nézd mások luxus életét vagy a mindennapi életünket komikusan ábrázoló sorozaton nevess. Sepred magadba a folyadékkristályos csoda látvány és hangelemét. Változást akarsz, hát kapcsolsz. Meguntad, kapcsolsz. Körbe-körbe tekersz, mígnem ugyanott nem találod magad. Ugyanazokon a csatornákon. Ugyanazon a helyen. Más időben és más pózban, de nem haladtál előre semmit. Egy idő után azon kapod magad, hogy szórakozol és átszellemülsz a lenge műsorral, már egyre több alkalommal találod élvezetesebbnek.

Telik az idő, majd a műsorzárásnál lyukadsz ki. Ekkor ugrik be, hogy nem mosogattál el, nem sepertél fel és nem vetted észre, hogy a kedvesed végig ott ült melletted. Igazából semmit nem csináltál.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget