Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Kútfej a kézikocsin, radiátor és alumínium cső az utánfutóban

2013.01.03 14:24. - Kovács Janka

Mind Kunszentmártonban, mind Kisújszálláson fémeket loptak béna tolvajok, míg Törökszentmiklóson egy ápolónő biciklijét vitték el. Karcagon az idős hölgyhöz időben érkezett segítség.

Hirdetés

 

Kunszentmárton:

Az egyik utcában állította meg a rendőr a két fiatalkorú fiút 2013. január 2-án, akik egy kézikocsin egy régi öntöttvas kútfejet szállítottak. A szállítmányról hamarosan kiderült, hogy alig egy órával korábban az egyik bakterház mellől lopták el.  A lopott holmit lefoglalták, a két fiatalkorút előállították a rendőrségre.

Kisújszállás:

Kenderes külterületén a  4-es számú főúton vonták intézkedés alá a három kenderesi férfit a rendőrök 2013. január 2-án délután. Az ellenőrzés során különféle fémeket, radiátorokat, alumínium csöveket találtak gépkocsijuk utánfutóján, melyekről gyorsan kiderült, hogy aznap tűntek el egy kisújszállási telephelyről. A 39 éves, 21 éves férfit és 74 éves társukat előállították a rendőrségre.

Törökszentmiklós:

A védőnő kerékpárjával érkezett az egyik házhoz 2013. január 2-án délben, de mire végzett munkájával és indult volna, csak hűlt helyét találta biciklijének. Azonnal bejelentést tett a rendőrségre. A rendőröknek sikerült is az ellopott kétkerekű nyomára bukkanni. Az egyik lakóház melléképületében megtalálták, azonnal lefoglalták, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

Karcag:

Ismét az időben érkező segítség mentett életet.

2013. január 2-án kora délután tett bejelentést a helybéli hölgy, aki nem tudott az idős asszonyhoz bejutni, ezért aggódni kezdett. A 88 éves asszonyra házának fűtetlen előszobájában találtak rá. Az asszony elmondta, hogy rosszul lett, elesett, és nem bír felkelni. Az alig 0 fokos helyiségben könnyen ki is hűlhetett volna. A kiérkező mentők kórházba szállították.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt.
 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget