Ma 2018. 11. 13, kedd, Szilvia napja van.

Laci 'bá HANG-ja

2013.01.05 17:08. - Booster

Jegyzet  -  Baczug László

Ha péntek, akkor a HANG, éjszakáig néztem a zene vetélkedőt és ismét csak felejtősnek tartom, persze ez az én véleményem, és a másé lehet más.


Számomra vannak a művészek, a ripacsok és a RIPACS RIPACSOK. Magyarázat. Művészek azok, akik az elkövetkező időben egy magasabb szinten művelik az éneklést ilyen, Husnullina Regina, aki bár most kicsit haloványan teljesített, de nagyon alázatos a zenével a zenében. Neki biztosan nem lesznek hangos sikerei, nem fog a bulvár lapok címlapján szerepelni, ám egy egész életet építhet a tudására. Az egész lénye, az egyszerűsége és a tudása is hasonlít Kozma Orsira, vagy Auth Csillára. Az ő zenei tudásával nagy karriert futhat be.
A jó értelembe vett ripacs kategóriába sorolnám Bűdi Szilárdot, ő már tudja, mit kell tenni a színpadi sikerért, több zenekarban és több hangszeren is játszik. Most is hozta a formáját és ki tudta használni a színpadi megjelenéshez szükséges bohóságát.
A harmadik kategóriába sorolnám Torzsa Gabit és Berkes Olivért, akiket nem megbántva, de nagyon finoman szólva sem tartok a műsorba valóknak. Semleges, semmitmondó, nem kiemelkedő tudás és énekhangja van mind kettőnek, ráadásul Torzsa Gabi teljesen elfogyott a szám végére. Jó szerével a fülén vette a levegőt és elharapta a szavak végét. Felejtős is lett.
Berkes Olivérnek a családja  sok pénzt ölt a telefonálásba, hogy tovább juttassák.
A többiek olyanok, akik pár hónapig esetleg 1-2 CD erejéig talpon tudnak maradni, majd mennek ők is a süllyesztőbe. Nika, egy nagyon jó hanggal megáldott énekes, de a mostani dal választása borzalmas volt, nagyon picsorgóra vette a figurát és ez frusztráló volt. Az ikrek, futottak még kategória, semmi extra, semmi különlegesség, a hangjuk, tucat hang.
Pál Dénest, aki a Most múlik pontosan – című dallal nem alkotott semmi emlékezetest, nem az ő hangszínéhez való, az ő hangja bár nagyon egyedi, de nem ilyen műsorba való. Ilyen orgánummal nem tud sokszínű lenni, egy céges buliba nagyon menő lehet, de egy önálló estet nem tudna produkálni.
Az este legmegosztóbb személyisége Czerovszky Heni volt ismét, nagyon jó hang, ám pocsék testbeszéd és viselkedés. Számomra nagyon lenéző, nagyon önbizalommal telt, semmi alázat, semmi tisztelet a társaival szemben és a zenével kapcsolatban. Valaha Honthy Hanna volt ilyen megosztó személyiség, fennkölt, nagyon lenéző és lekezelő, ám neki volt mire olyannak lenni, Ő volt, a primadonna.
Egy utolsó megjegyzés, valaki szóljon már a Szabó Kimmel Tamás szpíkerre, hogy mit és hogyan kell kérdezni, főleg az olyan versenyzőktől, akik kiestek a műsor folyamán.”Mit érzel, most, hogy kiestél? Milyen érzés kiesni?”
Ki nyeri? Ha a tudás számít, akkor Husnullina Regina, esetleg Nádor Dávid, ám ha a csatorna választ, akkor a tucat hangok egyike fog győztesen kikerülni a műsorból, pld. Weisz Viktor .Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget