Ma 2018. 9. 24, hétfő, Gellért napja van.

Videó kazettákat loptak Jászapátiban

2013.01.10 08:57. - Kovács Janka

Ismeretlen tettes jutott fel egy Jászapátin lévő ház padlására, ahonnan több videó kazettával távozott, míg Kenderesen egy korábban leégett házból loptak faanyagot.

Hirdetés

 

Jászapáti:

Betörésről tett bejelentést egy jászapáti lakos 2013. január 09-én. Ismeretlen személy az éjszakai órákban lakóháza melléképületének padlására jutott fel, majd onnan több tucat videó kazettával távozott. A rendőrök a beszerzett adatok alapján még aznap az elkövetők nyomára bukkantak, akiket előállítottak a rendőrségre. A 19 és 20 éves helyi fiatalembereket gyanúsítottként hallgatták ki, az eltulajdonított videó kazettákat pedig lefoglalta a rendőrség.

Kenderes:

Egy korábban leégett házból lopták a faanyagot.

A kenderesi körzeti megbízott szolgálata során egy tolvajt észlelt egy lakóház udvarán 2013. január 09-én. A 16 éves fiú elszenesedett fákat szedett össze a már régebben kiégett lakóházból. Az eljárás során fényderült, hogy nem csak ő járt aznap a háznál. Korábban egy kunhegyesi férfi fiatalkorú társával - akit eltűnés miatt körözött a rendőrség - együtt szétbontották a ház fából készült előterét, majd a faanyagot eltulajdonították. Őket is elfogták a rendőrök, majd gyanúsítottként kerültek kihallgatásra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű személyi sérüléses közlekedés baleset történt.

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.09.19. 37.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget