Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

Gyümölcsfákat loptak el Nagykörűben, Tiszaföldváron sorozatbetörőket fogtak

2013.01.15 11:24. - Kovács Janka

Egy nagykörűi gazdát nagymértékben károsítottak meg, mert valalki kivágta gyümölcsfáit és azokat magával vitte. Tiszaföldváron sorozatos betöréseket elkövető fiatalokat fogtak.


 

Nagykörű:

Egy gyümölcsöskert fáit ritkították meg a fatolvajok 2012. január 13-ra virradóra. A gazda kertjéből kb. 12 mázsa fát vágtak ki az elkövetők, mellyel közel 150.000 Ft kárt okoztak. A rendőrség az adatgyűjtés során leellenőrzött egy kőtelki férfit, akinek lakcímén le is foglalták a keresett gyümölcsfákat. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, melynek során többek között azt is szükséges tisztázni, hogy milyen módon került a férfi birtokába a lopott fa.

Tiszaföldvár:

A Tiszaföldvár Rendőrőrs dolgozói elfogták azt a két elkövetőt, akik a településen több hétvégi házba, lakóházba, gazdasági épületbe is betörtek az elmúlt hónapok alatt. Eddigi adataink alapján több mint fél tucat betöréses lopás írható számlájukra. A rendőrség az eltulajdonított tárgyak jelentős részét a megtartott házkutatások alkalmával megtalálta. A 22 éves helyi férfit és fiatalkorú társát a rendőrőrs munkatársai őrizetbe vették. A gyanúsítottak előzetes letartóztatását a Szolnok Járásbíróság 2013. január 11-én elrendelte.

 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat rövid-, és középtávú időjárás előre-jelzése alapján az elkövetkezendő napokban - egész hétre vonatkozóan - országszerte kemény fagyok, havazás és hózáporok várhatók, emellett ónos eső-, eső is előfordulhat.

Javasoljuk, hogy gépjárműveikben vigyenek magukkal egy meleg takarót, zseblámpát, termoszban meleg ital az esetleges rendkívüli események bekövetkezése esetére. Ellenőriztessék, ellenőrizzék a gépjárművek elsősegély-felszerelésének meglétét, szükség esetén gondoskodjanak a pótlásáról és ne feledjék téli gumival biztonságosabb

Kérjük, fogadják meg tanácsainkat, és ne feledjék el elindulás előtt bekapcsolni biztonsági övüket!

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közlekedés baleset nem történt.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget