Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Mentő vitte kórházba a kihűlt asszonyt

2013.01.17 10:22. - Kovács Janka

Túl sok alkoholt fogasztott az az asszony Túrkevén, akit egy szolgálaton kívüli rendőr talált meg. Tiszaroffon sikkasztás, Fegyverneken falopás történt az elmúlt napokban.

Hirdetés

 

Túrkeve:

2013. január 16-án a kora esti órákban a helybeli rendőrőrs járőre szolgálat ellátása során egy járdán fekvő személyt vett észre. Az igazoltatás során derült ki, hogy a 45 éves nő a nap folyamán sok alkoholt fogyasztott, e miatt erősen ittas állapotban volt. A járőr a kihűlés megelőzése érdekében mentőt hívott az asszonyhoz, akik a mezőtúri kórház sürgősségi osztályára szállították további ellátás céljából. 

Fegyvernek:

Fegyvernek külterületén lévő akác fasorból 150-200 mázsa akácfát vágtak ki és tulajdonítottak el ismeretlen személyek 2013. január 11-én. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, melynek során fényderült, hogy a lopást két fegyverneki férfi követte el. 

Tiszaroff:

Nyomozást indított a rendőrség sikkasztás elkövetése miatt egy cég alkalmazottja ellen. A férfi díjbeszedőként dolgozott, melynek során 250.000 Ft díjjal nem tudott elszámolni munkáltatója felé.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közlekedés baleset nem történt.

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget