Ma 2019. 1. 21, hétfő, Ágnes napja van.

Inkább a pártot, mint a jutalmat hagyta ott

2013.01.28 08:58. - Kovács Janka

 

A 114 Fideszes képviselő visszaadta vagy jótékony célra fordította az év végi jutalmát, kivéve a taranyai polgármestert, ő inkább kilépett a Fideszből –írta az Index és a Blikk is.


 

Orbán Viktor kormányfő csak az önkormányzati vezetőktől kérte, hogy mondjanak le év végi pluszpénzükről, de vannak olyan megjutalmazott cégvezetők, akik párttisztséget is betöltenek a kormánypártban - írta hétfőn a Blikk.

A XI. kerületben a Fidelitas helyi alelnöke, Lőrincz Gergely 5,5 milliós juttatásban részesült a fogyatékkal élők foglalkoztatási rehabilitációjával foglalkozó Prizma Kft. vezetőjeként. A kerületi sportcéget irányító Kocsis Sándor 3,1 milliót vehetett fel, míg ő fideszes jelöltként indult a 2010-es önkormányzati választásokon.

A Blikk szerint Szegeden is több pártpolitikus vezet városi cégeket, akik szintén milliókhoz jutottak. Makrai László volt fideszes önkormányzati képviselőnek 4 millió forint jutalmat kapott. Szintén képviselő volt Balogi Dániel, akinek 55 ezer forintos megtakarításért fizettek 3 milliós prémiumot. Ugyancsak 3 milliós prémiumban részesült a városi KDNP ügyvezető elnöke, Miklós Péter, aki a Szegedi Intézménytakarító Kft.-t vezeti. Ám hiába a mesés összegek.

Forrás: index.hu

 

Itt olvashatja tovább a cikket:
http://index.hu/belfold/2013/01/28/ragaszkodott_a_jutalomhoz_kilepett_a_fideszbol/Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget