Ma 2020. 12. 4, péntek, Barbara, Borbála napja van.

Adásvétel közben csaptak le rájuk

2013.02.13 08:40. - Kovács Janka

A szolnoki rendőrök 2013. február 6-án kora délután ellenőrzés alá vontak két személyt az egyik bevásárlóközpont parkolójában, mikor épp kábítószer adásvételt bonyolítottak le.


 

A szolnoki rendőrök 2013. február 6-án kora délután ellenőrzés alá vontak két személyt az egyik bevásárlóközpont parkolójában.

A két férfi épp kábítószer adásvételt bonyolított le, mikor a zsaruk tetten érték őket. A szolnoki és a jászalsószentgyörgyi lakosok ruházatából, valamint gépkocsijukból különböző méretű kábítószergyanús tartalmú zacskók kerültek elő, melyet a rendőrök azonnal lefoglaltak.

A 22 éves szolnoki fiatalt és a 38 éves jászsági férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. Az ügyben visszaélés új pszichoaktív anyaggal bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A nyomozók az egyik fiatalember otthonában tartott helyszíni szemle során további -vélhetően- pszichoaktív anyagot találtak különböző méretű zacskókba csomagolva, kristály-és por alakban valamint tabletta formájában. A lakásból több növényi származék is előkerült. A megtalált és lefoglalt anyagok összetételét szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.12.02. (47. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget