Ma 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van.

Ismét tolvajok garázdálkodtak

2013.02.14 14:49. - Kovács Janka

Kenderesen, Jászladányon és Szolnokon is tolvajok bűncselekményének letek áldozatai többen is...

Hirdetés

 

KENDERES:

A helyi polgárőr zavarta meg a tolvajokat.

2013. február 13-án kora délután észlelt két gyanús személyt az egyik helybéli idős lakó házánál a szolgálatban lévő polgárőr. Az egyik tolvajnak sikerült kereket oldania, de társát elfogták és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig.  A járőrök perceken belül a helyszínre érkeztek és előállították a 21 éves férfit. Kiderült, hogy a gyanúsított nem először járt lopási szándékkal szomszédja udvarában. Az alsó épületekről, ólakról, padlásról bontott ki korábban deszkákat, melyeket magával is vitt. Most akkor érték tetten, amint épp az egyik fából készült melléképület szerkezetét próbálta meg társával szétbontani és elvinni. A másik gyanúsítottat még keresi a hatóság. A Karcagi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult eljárás az ügyben.

JÁSZLADÁNY:

Egy nő és két férfi ment be Jászladányban az idősek otthonának udvarára 2013. február 13-án délután, akik csatorna darabokat próbáltak meg ellopni, amikor az ott dolgozók megzavarták őket. Az elkövetők zsákmányukat hátrahagyva futásnak eredtek. Nem jutottak azonban messzire, mert a helyszín közelében mindhárom elkövetőt elfogták a rendőrök. Egyiküket őrizetbe vették, mert korábban is követett el hasonló cselekményeket.

SZOLNOK:       

Szabálysértési őrizetbe került egy szolnoki lakos 2013. február 13-án. Az asszony egy helyi boltból próbált meg szatyrába rejtve ellopni egy üveg rumot, amikor a biztonsági őr észrevette és feltartóztatta. A kiérkező rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott holmit, majd a 43 éves nőt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az utóbbi 24 órában négy körözött személyt fogtak el.

Szolnokon a helybéli körzeti megbízott fogta el azt a férfit, aki ellen a helyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportjának elfogató parancsa volt érvényben. Jászapátiban egy 24 éves helybéli lakost állítottak elő, akit a Nagykátai Járásbíróság körözött. Törökszentmiklóson két személyt igazoltattak, majd állítottak elő a rendőrök elfogató parancs alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset.

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.02.27. 8.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget