Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

Nagy siker volt a IX. Szolnoki Esküvő Kiállítás - képgalériával

2013.02.17 14:11. - Booster

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a tiszaligeti Campusban, a 9. Szolnoki Esküvő Kiállítást, melyre az ország több pontjáról érkeztek kiállítók és látogatók egyaránt.


A város egyik legnagyobb alapterületű kiállító kapacitása telt meg Szolnok Esküvő kiállításán, ahol több mint 40 kiállító, és legalább 1500 látogató jelent meg.

Sajnos a szolgáltatók és az anyakönyvi hivatalok is azt tapasztalják, hogy évről évre kevesebb házasság köttetik a gazdasági válság következménye képpen. Az esküvői szakma egyre nehezebb helyzetben van. Ennek ellenére a kiállítást minden évben megtartják városunkban.

Tóthné  Angelika lapunk kérdésére elárulta, hogy a kiállítás sikerének kulcsa a családias légkör, a minőségi szolgáltatók megkeresése. Az esküvő kiállítást minden évben egyedi tervezésű kiállítói körrel töltik fel.  Azt is megtudtuk, hogy már a 2014-es kiállításra is nagy az érdeklődés.

A kiállítók közel 24 órás előkészületének köszönhetően az általuk képviselt szolgáltatást a lehető legmagasabb szinten tudták bemutatni a jegyespároknak, így a standokról nem hiányzott egyetlen kellék sem. A több ezer ajánlat közül természetesen a menyasszonyi szalonok kerültek ki győztesen, hiszen a legelső - szinte mindig - a ruha kiválasztása és csak azt követi a többi szolgáltató felkutatása. Ez most sem volt más képpen, mert akár több órát is elteltölthetett a látogató, míg minden szolgáltatót végig tudott nézni.

Képgalériánk itt megtekinthetőHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget