Ma 2020. 7. 6, hétfő, Csaba napja van.

A Dal harmadik elődöntője is egymillió feletti nézettséget ért el

2013.02.18 14:36. - Kovács Janka

Több mint egymillióan nézték múlt szombaton A Dal harmadik elődöntőjét az M1-en és a Duna World csatornán - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) hétfőn.

Hirdetés

 

A 2013-as Eurovíziós Dalválasztó Show harmadik elődöntőjének nézettsége 1 millió 28 ezer fő volt, a műsor közönségaránya pedig 22,2 százalék, ami a show eddigi legjobb eredménye.
    A nézettségi adatokból kitűnik, hogy a több mint kétórás show-ra ezúttal is csaknem 2,5 millió néző kapcsolt hosszabb-rövidebb időre. A három adás valamelyikébe pedig a négyévesnél idősebbek 44,8 százaléka, azaz eddig több mint négymillió néző nézett bele.
    Hétvégén hat újabb produkció csatlakozott A Dal középdöntős mezőnyéhez; a zsűri Radics Gigi, Cserpes Laura és Polyák Lilla dalát tartotta a legjobbnak, a nézők pedig Mohamed Fatimát, Puskás Petit és a United zenekart juttatták tovább szavazataikkal.
    A Dal népszerűségét mutatja, hogy az M1 szombat esti nézettsége több mint a két és félszeresére emelkedett a show eredményeképpen, míg a másik két országos adó nézettsége csökkent. Azzal, hogy a nézők több mint ötöde az M1-et és a Duna Worldöt választja a műsor idősávjában, A Dal a legnézettebb műsornak számít a szombat este 8 utáni műsorkínálatban - közölte az MTVA.
 
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget