Ma 2019. 6. 25, kedd, Vilmos napja van.

Az odafigyelés sikere

2013.02.18 08:13. - Kovács Janka

A tűzoltók gyors beavatkozásának, valamint a hatóság tűzmegelőzési munkatársai, a közös képviselő és a lakók együttműködésének köszönhetően nem lett komolyabb baj abból a tűzesetből, amely péntek délután történt Szolnokon, a Jubileum tér 2. szám alatti társasház szemétledobó helyiségben.

Hirdetés

 

A tűzoltók gyors beavatkozásának, valamint a hatóság tűzmegelőzési munkatársai, a közös képviselő és a lakók együttműködésének köszönhetően nem lett komolyabb baj abból a tűzesetből, amely péntek délután történt Szolnokon, a Jubileum tér 2. szám alatti társasház szemétledobó helyiségben. A néhány perc alatt megfékezett tűz következtében a műanyag szemetes kuka teljesen elégett, szerencsére azonban személyi sérülés nem történt. A tűzoltók a füsttel telített lépcsőházat nagy teljesítményű ventilátor segítségével szellőztették ki.
 
Nem ez volt az első tűzeset a helyszínen, ugyanis tavaly októberében ugyanilyen körülmények között már elégett egy szemetes kuka. A szemétledobó nyílásokból minden emeleten kiáramló füst akkor is ellepte a lépcsőházat, az ott tárolt tárgyak (kerékpárok, bútorok, felhalmozott kartondobozok) pedig akadályozták a tűzoltók munkáját, ezért a hatósági osztály munkatársai tűzvédelmi ellenőrzésen feltárták a szabálytalanságokat és hiányosságokat. A közös képviselő intézkedésének és a lakók pozitív hozzáállásának köszönhetően az egy héttel később megtartott újabb ellenőrzésen és a mostani esetnél a tűzoltók már nem tapasztaltak olyan állapotot, amely a munkájukat nehezítette volna.
 
 
Létai János
Megyei Katasztrófavédelem


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.06.19.
Presztízs nyár 2019. VI. évfolyam 2.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget