Ma 2018. 12. 17, hétfő, Lázár napja van.

Fidesz: az MSZP-s óriásplakátok a baloldal kétségbeesését jelzik

2013.02.19 13:41. - Kovács Janka

A Fidesz szóvivője szerint az MSZP óriásplakátkampánya a baloldal kétségbeesését jelzi.


 

Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött közleményében arra reagált, hogy a szocialista párt Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja Magyarország ma elnevezésű kampányát. A sajtónak kedden bemutatott, narancssárga hátterű plakátokon a kormányfő képmása felett a "Fidesz: tönkretesszük az országot" felirat olvasható úgy, hogy a tönkretesszük szó felett a rendbe tesszük kifejezés látható áthúzva.
    A Fidesz szóvivője azt írta: a plakátok a baloldal kétségbeesését jelzik, "bukott gazdaságpolitikájukat és bukott politikusaik hatalmi osztozkodását próbálják takargatni, de hiába, mert Magyarország maga mögött hagyta a bankárkormányok korszakát".
    A baloldal képtelen megújulni, a baloldalon csak a gyűlölet újul meg újra és újra, az MSZP gyűlöletkampánya" pedig további mocskolódással és hazugságokkal folytatódik - tette hozzá.
    "Az országnak elege van a feszültségkeltésből, a hergelésből. Magyarország talpra akar állni és talpra is fog: nő a foglalkoztatás, csökken az államadósság, csökkennek a családok és vállalkozások terhei" - közölte Selmeczi Gabriella. Szerinte az emberek elsöprő többsége úgy gondolja, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon tette tönkre az országot, sodorta veszélybe az emberek mindennapi megélhetését, a hazai vállalkozások működését, árulta el Magyarország nemzeti érdekeit.
    "Egy nyakig eladósodott ország, munkanélküliség, segélyen tengődő százezrek, kifosztott kasszák, elherdált nemzeti vagyon, eladósodott és megnyomorított magyar családok százezrei maradtak utánunk. A magyar emberek nem kérnek ebből a veszélyes gazdaságpolitikából és nem kérnek a gyűlöletkeltésből" - olvasható a közleményben.
 
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget