Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Dezodort akart lopni - hiába

2013.02.27 10:08. - Kovács Janka

Lehet, hogy a fürdés is sokat segített volna annak az asszonynak, aki dezodort akart lopni egy mezőtúri áruházban, a hölgyet a biztonsági őr kapta el.


 

Jászapáti:

Egy szatyornyi használt gyermekcipőt lopott el a tolvaj 2013. február 25-én este a családi ház teraszáról. A jászsági nyomozók két napon belül az elkövető nyomára bukkantak. Elfogták és előállították a lopással megalapozottan gyanúsítható helybéli 23 éves F. Zsanettet.

Szolnok:

2013. február 26-án szabálysértési őrizetbe vették azt a tolvajt, akit egy erdész ért tetten a külterületen lévő erdőrészben. A 22 éves helybéli férfi mintegy 4 m³ tölgyfát vágott ki, de elvinni már nem tudta. A rendőrök előállították az elkövetőt és szabálysértési őrizetbe vették.

Mezőtúr:

Az egyik nagyáruházból egy dezodort próbált meg ellopni 2013. február 26-án délelőtt az 59 éves helybéli asszony, azonban a biztonsági őr tetten érte és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. Az asszonyt  a járőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

 

  Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget