Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Festékeket lopott a tanműhelyből a fiú

2013.03.07 13:24. - Kovács Janka

A 16 éves kunmadarasi fiatal táskájából festékhengerek, festéktartók és lécek kerültek elő, melyek eredetével nem tudott elszámolni.


 

SZOLNOK:

A szomszédjának udvarán értette tetten a tolvajt a férfi 2013. március 06-án, akit visszatartott a rendőrök kiérkezéséig.  A 14 éves szolnoki fiút előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol lefoglalták a nála lévő szerszámot, és eljárás indult ellene lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt.  
  

KUNHEGYES:

Iskolatáskába rejtette a lopott zsákmányt.

A Kunhegyesi Rendőrőrs parancsnokának tűnt fel 2013. március 06-án a déli órákban egy utcán sétáló fiatal, ezért megállította és igazoltatta. A kunmadarasi fiatal táskájából festékhengerek, festéktartók és lécek kerültek elő, melyek eredetével nem tudott elszámolni. A 16 éves fiút előállította a rendőrségre, aki kihallgatása során beismerte, hogy a helybeli középiskola tanműhelyéből lopta a délelőtt folyamán a több mint tízezer forint értékű szerszámot, amit a rendőrök lefoglaltak.     
 

TÖRÖKSZENTMIKLÓS:

2013. március 06-án két személy ellen rendeltek el szabálysértési őrizetet a Törköszentmiklósi Rendőrkapitányság beosztottjai. A 19 és 53 éves nők helyi üzletekből próbáltak meg élelmiszert, édességet és kozmetikai cikket lopni, amikor tetten érték őket a biztonsági őrök. Mindkét személyt szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök.

 

   

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy súlyos és egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.
 

 

                                          Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget