Ma 2020. 7. 5, , Sarolta, Emese napja van.

ByeAlex győztes számát már közel kilencszázezren látták a YouTube-on

2013.03.14 14:59. - Kovács Janka

Majka, Radics Gigi, Caramel és ByeAlex számai voltak a tél legnézettebb magyar zenés videói a YouTube-on az Artisjus negyedévente megjelenő toplistája szerint. A Dal győztes számát három hét alatt közel kilencszázezren látták a videomegosztó portálon.


 

   A Majka & Curtis & BLR-trió Belehalok című dala már egy éve vezeti az Artisjus YouTube toplistáját. A csütörtökön közzétett téli rangsor szerint a számra december elejétől február végéig több mint 2,7 millióan kattintottak rá a videómegosztón. 
    A listán a negyedik helyet elfoglaló ByeAlex február 9-én feltöltött Kedvesem című számát három hét alatt több mint 850 ezren nézték meg a portálon, és az Artisjus Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület közleménye szerint jó esélye van arra, hogy a tavaszi rangsorban már dobogós lehessen. A 28 éves dalszerző-énekes március elején nyerte meg a számmal A Dal című válogatóversenyt, így ő képviseli Magyarországot a májusi malmői Eurovíziós Dalfesztiválon.
    A népszerűségi sor második helyére Radics Gigi Vadonatúj érzés című videója került, amelynek magyar és angol nyelvű klipjére összesen 1,8 millióan voltak kíváncsiak. A téli szezon harmadik helyezettje Caramel Jelenés című száma lett 930 ezer feletti megtekintéssel.
    A toplista a 2012-13-as téli szezontól csak az eredeti zenei alkotásokat veszi figyelembe, a paródiákat külön kategóriában rangsorolták - ismertette az Artisjus közleménye.
 
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget