Ma 2018. 12. 10, hétfő, Judit napja van.

Tiltott kéjelgés miatt vették őrizetbe

2013.03.21 11:22. - Kovács Janka

Tiltott kéjelgésért vettek őrizetbe egy 20 boldogi lányt Szolnokon.

Hirdetés

 

JÁSZBERÉNY:

Jászberényben a Neszűr dűlőben a rendőr ellenőrzés alá vonta egy személygépkocsi vezetőjét 2013. március 20-án délután. Ekkor derült ki, hogy a járművet vezető személy úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy nem volt vezetői engedélye, az alkoholszonda pedig elszíneződött. Ezért az egyenruhások előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra a 40 éves farmosi lakost, és utasát is, egy 56 éves helybélit. A férfinek járművezetés tiltott átengedése bűncselekmény miatt kell felelnie. 

ABÁDSZALÓK:

Egy fővárosi lakos tett bejelentést, mert 2013. március 20-án vette észre, hogy abádszalóki hétvégi házának udvaráról eltűnt egy közel háromszázezer forintot érő, hatvan cm magas bronz szobor. A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján előállították V. László 27 és B. János 50 éves abádszalóki lakosokat, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A két férfit őrizetbe vette a rendőrség.

ÖCSÖD:

Szabálysértési eljárás indult két öcsödi lakos ellen 2013. március 20-án. A házaspár a település külterületén egy társaság tulajdonában lévő erdőben motoros fűrésszel vágta ki az akác fákat és megpróbálták eltulajdonítani. Azonban a tulajdonos ezt észrevette és értesítette a rendőröket. A helyszínre érő egyenruhások igazoltatták a 38 és 46 éves tolvajokat, majd lefoglalták tőlük a tíz darab két méteres fát, és előállították a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságra.

SZOLNOK:

A Szolnoki Rendőrkapitányság járőrei 2013. március 20-án, a déli órákban a 32. számú főút városba vezető szakaszán igazoltattak egy személyt. Mint kiderült a 20 éves fiatal tiltott kéjelgés szabálysértését követte el, ezért előállították és őrizetbe vették a boldogi lányt.

KISÚJSZÁLLÁS:

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében megerősítő erőként jelen lévő Készenléti Rendőrség beosztottjai és a helyi járőr szolgálatuk ellátása során két ittas fiatalembert találtak a Kisújszállási vasútállomás területén 2013. március 20-án, az esti órákban. A 19 és 22 éves helyi lakosok nem tudtak kommunikálni a rendőrökkel, így hozzájuk mentőt hívtak, akik további ellátásra kórházba szállították őket.

 

Rendőreink az elmúlt napon két körözött személyt állítottak elő. Egyiküket, egy lajosmizsei lakost Jászladányon igazoltatták, amikor kiderült, hogy a BRFK VI. kerületi kapitánysága körözte, Tiszakürtön pedig az ott szolgálatot teljesítő körzeti megbízott fogta el az egyik szolnoki gyermekotthonból szökött 16 éves lányt.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.    

 

 

                                          Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.28. 47.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget