Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Késnek a vonatok a nyíregyházi vasútvonalon

2013.04.05 08:26. - Kovács Janka

35-40 perc késésre számíthatnak a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonalon közlekedők, mert Karcag és Püspökladány állomások között péntekre virradó éjszaka elromlott a biztosítóberendezés - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.

Hirdetés

 

    Both Ferenc sajtóügyeletes közleménye szerint az egyik vágányon a folyamatos átépítés miatt nem járnak a vonatok. A másik vágányon váltakozó irányban a biztonsági előírások betartásával tudnak közlekedni a vonatok.
    A péntek reggeli, Záhonyból Ceglédig közlekedő két vonatot csak Püspökladányig közlekedtetik. A tovább közlekedő utasokat másik vonatokkal szállítják el.
    A MÁV Zrt. szakemberei azonnal megkezdték a helyreállítást, előreláthatóan 8 óra körül tudják megjavítani a berendezést - ismerteti a közlemény.
    Ugyanezen a szakaszon csütörtökön estétől szintén késtek a vonatok, amit az okozott, hogy a vasútszakasz átépítése során a kivitelező cégek munkagépei megrongálták a kábelhálózatot. A Mávinform korábbi közlése szerint éjszaka 80-140 perces késések is előfordultak.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget