Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

Megyei közbiztonsági díj a körzeti megbízott alosztálynak

2013.04.24 09:56. - Kovács Janka

Jász-Nagykun-Szolnok Megye Önkormányzatának díját 2013. április 23-án, a Rendőrség Napja alkalmából a Rendőr-főkapitányság épületében megrendezett ünnepségen a Megyei Közgyűlés Alelnöke, Borbás Zsolt úr adta át a Szolnoki Rendőrkapitányság, Körzeti Megbízotti Alosztály vezetőjének, Mihalik Zsolt r. őrnagy úrnak.


 

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2011-ben indította el rendszerszemléletű „Családbarát Szolnok” programját, melyet indokoltak többek között a bűnügyi statisztikák kedvezőtlen jelenségei, a korábbi évek 12-18 éves korosztálya körében végzett helyi ifjúságszociológiai felméréseinek eredményei.
A 2012 júniusában létrejött Szülői Műhely elhivatott szülőkből, fiatalokból és szakemberekből álló közösség, melyhez csatlakozott a Körzeti Megbízotti Alosztály. Képviselője 2012 szeptemberében a programban részt vevő szülők és szakemberek számára felajánlotta, hogy – a kötelező előírások betartása mellett – részt vehetnek a vendéglátó egységek és szórakozóhelyek hétvégi ellenőrzésében.
Az ellenőrzések során a Körzeti Megbízotti Alosztály munkatársai készségesen tájékoztatták a résztvevőket az ellenőrzések menetéről, a korábbi tapasztalatokról, az ellenőrzések szempontjairól. A munkatársak példaértékű hozzáállása, a vendéglátó egységek tulajdonosai és a szórakozó fiatalok irányába tanúsított példaértékű magatartás a szülők biztonságérzetének és bizalmának fokozását nagyban elősegítették.
A Szolnok Városi Rendőrkapitányság, Közrendvédelmi Osztálya Körzeti Megbízotti Alosztálya a kapitányság működési területe közrendjének és közbiztonságának kiemelkedő ellátása, valamint a lakossággal és a társszakmákkal történő példamutató együttműködésének elismeréséül vehette át a kitüntető megyei díjat.
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget