Ma 2018. 10. 19, péntek, Nándor napja van.

Heavy metál állandó bömböltetéséért felel egy idős pár

2013.04.30 10:27. - Kovács Janka

Heavy metál zenével elkövetett rendszeres csendháborítás miatt indult eljárás egy idős pár ellen Svédországban: állandóan Iron Maiden számokat bömböltettek, teljes hangerővel - a szomszédjuk felé.


 

   A hetvenes éveiben járó pár bosszúból folyamodott a metálhoz, mivel a szomszéd, aki pár hónapja költözött melléjük, állandóan füttyögő hangokat hallatott. A stockholmi kertvárosban ezek után nem volt csendes éj, a nyugdíjas pár kirakott egy hifi-tornyot a teraszára, a hangfalakkal megcélozta a szomszédot, és a brit Iron Maidennel "támadott" teljes hangerőn. 
    A kéretlen metáldiszkó általában hajnali négyig tartott, jószerivel egész télen bömbölt a zene. A legtöbbször játszott szám az Afraid to Shoot Strangers - azaz: Félek lelőni idegent - című volt, amelytől a szomszéd akár meg is nyugodhatott volna, ám nem ez történt. Idővel feljelentést tett, a rendőrség pedig a teraszi hifin kívül a pár pincéjében is talált egy hangtornyot - annak hangfalait szintén a szomszéd felé fordítva. 
    A pár nem tagadja tettét, azzal magyarázza, hogy a hangháborút a szomszéd kezdte és miatta a feleség kénytelen volt altatót szedni.
    "A saját fegyverével akartuk legyőzni" - idézte a férjet a The Local című svéd lap.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.10.17. 41.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget