Ma 2020. 6. 4, csütörtök, Bulcsú napja van.

Tojást és kolbászt lopott a 15 éves fiú

2013.04.30 09:51. - Kovács Janka

A fegyverneki ingatlan alsóépületéből tulajdonította el a 30 db tojást és az 1 kg kolbászt a 15 éves fiú. Törökszentmiklóson egy társasház alsóépületéből elektromos berendezések vezetékét lopták el.


 

Ismeretlen személy behatolt egy törökszentmiklósi társasház alagsori tárolójába 2013. április 28-án az esti órákban. Az elkövető az ott talált elektromos berendezésekről levágta és eltulajdonította a vezetékeket. A rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján rövid idő múlva elfogták és előállították S. Zoltán törökszentmiklósi lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A 19 éves férfit őrizetbe vette a rendőrség.   

 

 

Tojást és kolbászt lopott a tolvaj egy családi házból 2013. április 29-én. A fegyverneki ingatlan alsóépületéből tulajdonította el a 30 db tojást és az 1 kg kolbászt. A helyi rendőrök a beszerzett információk alapján, és a jó személyismeretüknek köszönhetően, nem sokkal később elszámoltattak egy 15 éves helybéli fiút, akinél megtalálták a lopott zsákmányt. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedés baleset történt.

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.06.03 (21. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget