Ma 2020. 10. 26, hétfő, Dömötör napja van.

Pénzügyi vita torkollott verekedésbe Szolnokon

2013.05.08 09:31. - Kovács Janka

Pénzügyi vita miatt kezdett verekedni két férfi Szolnokon a Csallóköz utcában. Majdnem egy mázsa halat foglaltak le Tiszasüly külterületén.


 

A rendőrök vetettek véget két személy közötti verekedésnek Szolnokon, a Csallóköz utcában 2013. május 7-én a kora esti órákban. Két szolnoki lakos pénzügyi vitába keveredett egymással, amit tettlegesség követett. A bántalmazás során R. János fejszenyéllel, míg F. Attila egy lapáttal esett a másiknak, mely következtében mindketten megsérültek. A helyszínre kiérkező egyenruhások igazoltatták a 38 éves férfiakat, akiket előállítottak a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás ellenük.

 

Járőr érte tetten azt a két tiszaburai férfit, akik éppen telefon légkábelekről égették le a borítást egyikük házának udvarán, 2013. május 8-án. Elszámoltatásukkor azt állították, hogy a 150 méter kábelt találták. A két személy ellen szabálysértési őrizetbe vételük mellett indult eljárás tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt.

 

Majdnem egy mázsányi halat foglaltak le vízi rendőrök a két elkövetőtől, akik 2013. május 8-án Tiszasüly külterületén, a Tisza folyó árterületén több száz méter hálót pakoltak le, hogy azzal halakat fogjanak. A rendőrök tetten érték T. András 39 éves és Sz. Tibor 40 éves tiszasülyi lakosokat, akiket előállítottak a rendőrségre, ahol kihallgatásuk során arra is fény derült, hogy nem először halásztak ily módon ezen a területen. Üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének magalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ügyben a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányságon. 

 

Tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás két törökszentmiklósi nő ellen, akik 2013. május 7-én Fegyvernek külterületén követték el a jogsértést. A rendőrség a két személyt szabálysértési őrizetbe vette.

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személy szenvedett sérülést közúti közlekedési baleset során.

 

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.10.21 (41. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget