Ma 2020. 8. 10, hétfő, Lörinc napja van.

MSZP: lebuktatta magát a jászapáti polgármester

2013.05.27 08:51. - Booster

Magát buktatta le Pócs János, Jászapáti fideszes polgármestere, amikor olyan titkos információkról nyilatkozott, hogy a településen hányan pályáztak trafiküzemeltetésre - olvasható az MSZP közleményében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.

Hirdetés

Az ellenzéki párt idézi a polgármester nyilatkozatait, amelyek szerint "Jászapátin heten pályáztak, ebből kettő volt fideszes". A szocialisták szerint azonban Pócs János semmilyen forrásból nem tudhatná, hogy hányan pályáztak Jászapátiról, hacsak - Horváth István szekszárdi polgármesterhez hasonlóan - nem látta a pályázók titkos listáját.
    A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ugyanis csak a nyertesek listáját tette közzé, így azt, hogy egy-egy településről hányan és kik pályáztak, továbbra is titokban tartja - emlékeztetett a közlemény.
    A szocialisták ezért felszólítják Pócs Jánost, hogy adjon elfogadható magyarázatot arra: honnan tudja, hogy hányan pályáztak; látta-e a helyi pályázók listáját; illetve a döntést megelőzően volt-e politikai egyeztetés. Ha ezekre nem tud választ adni, akkor azonnal adja vissza mandátumát, és mondjon le a polgármesterségről - zárul az MSZP közleménye.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.05 (30. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget