Ma 2021. 1. 28, csütörtök, Károly, napja van.

A Magyar Úszó Szövetség feljelentést tett Szepesi molesztálása ügyében

2013.06.03 11:21. - Kovács Janka

A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) a fegyelmi bizottsága vizsgálatának eredményeként ismeretlen tettes ellen rendőrségi feljelentést tett hétfőn a Szepesi Nikolett könyvében megjelentek, valamint a begyűjtött információk alapján a már visszavonult versenyző molesztálásával összefüggésben - tájékoztatta az MTI-t Szabó Tünde, a MÚSZ főtitkára.


    A szövetség a múlt hét közepén közölte: vizsgálatot indított azzal kapcsolatban, hogy állítása szerint Szepesi Nikolettet kiskorúként, hajdani klubja, a Bp. Spartacus sportolójaként 13 esztendeje szexuálisan zaklatták az uszodában.
    "Szövetségünk változatlanul nem kíván Szepesi Nikolett magánéletének intim részleteivel foglalkozni, de megjelent a könyvében, hogy tizenhárom évvel ezelőtt az uszodában molesztálták" - mondta múlt szerdán Gyárfás Tamás szövetségi elnök, aki egyszersmind sajnálatosnak nevezte, hogy ezt annak idején az úszó nem jelentette.
    "Ennek ellenére tűrhetetlen és elfogadhatatlan, hogy egy gyermek helyzetével bárki bármikor visszaéljen" - szögezte le a MÚSZ elnöke, és hozzáfűzte, a sportvezetőknek mindenkori kötelességük, hogy garantálják a rájuk bízott tanítványok biztonságát.
    A 26 éves, Európa-bajnoki bronzérmes Szepesi Nikolett napokban megjelent, Én, a szexmániás című könyvében tett említést arról, hogy 13 esztendősen szexuális zaklatásnak volt kitéve az uszodában.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2021.01.27. (4. szám)
Presztízs magazin 2020. tél
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget