Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Véget ért a 14. Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön

2013.06.10 09:31. - Booster

Közel nyolcezer motoros vett részt az idei alsóörsi Harley-Davidson Fesztivál felvonulásán, a szerdán kezdődött és tegnap véget ért rendezvény leglátványosabb programján.


Könnyűzenei koncertekkel és más szórakoztató programokkal várta látogatóit a Harley-Davidson Open Road Fest Alsóörsön június 5. és 9. között. A tizennegyedik alkalommal megrendezett motoros fesztiválon a legendás 1969-es woodstocki rockfesztivál egyik sztárzenekara, a brit Ten Years After csütörtökön a brit Uriah Heep pedig szombaton koncertezett, de ott volt a Tankcsapda, az Edda Művek, a Hooligans, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Firkin, Deák Bill Gyula, a Zorall, az Anna & the Barbies, valamint a Magna Cum Laude is. 
Az idei Open Road Fest-en debütált az ,,OKOS KARSZALAG”. Ez egy készpénzmentes fizetési rendszer, amelyben egy chipp szolgál fizetőeszközként a résztvevők számára. 

Kissé fenntartásokkal fogadtam ezt a rendszert. Megérkezésünk után, szinte azonnal fel kellett töltenünk, hiszen mindenhol csak ezzel fizethettünk. Ezzel együtt járt, hogy sehol nem kellett adnunk borravalót, hiszen a terminál, csak a fogyasztásunk árát emelte le. Az utolsó nap viszont teljes megelégedéssel váltottuk vissza a szalagon megmaradt összeget.

2013-ban 110 éves a Harley-Davidson, és én azt gondolom, Dobai Attilláék méltón ünnepelték meg ezt az évfordulót. A legendás Uriah Heep zenekar, koncertje végén a ,,boldog -boldog születésnapot” nótát énekelve, színpompás tűzijátékot nézhetett a nagyközönség.

A szép motorok, a zenekarok, igazi fesztivál hangulatot teremtettek. A Balaton-felvidék csodálatos dombjai között pedig nagyszerű motorozni.

Képgalériánk itt megtekinthető

 

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget