Ma 2019. 1. 20, , Sebestyén napja van.

Melléképület falát akarták ellopni

2013.06.26 12:51. - Kovács Janka

Egy melléképület OSB falát akarta ellopni két tizenéves, ám nem jártak szerencsével, a tulajdonos észrevette őket. Tiszaroffi üzlet kirakatát törte be egy férfi, őt is elkapták a rendőrök.

Hirdetés

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást G. Zsolt tiszaroffi lakos ellen. A 31 éves férfi 2013. június 24-én 18 óra 44 perc körüli időben egy fém kerékpártárolóval betörte egy tiszaroffi üzlet kirakatüvegét. A járőrök még a helyszín közelében elfogták az elkövetőt, akit előállítottak a rendőrségre. Az őrizetbe vett férfit bíróság elé állítják.  
 
A Karcagi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Dávid és fiatalkorú testvére ellen. A 19 és 17 éves kunmadarasi fiúk 2013. június 25-én a déli órákban jogtalanul behatoltak egy kunmadarasi családi ház udvarára, ahol a melléképület OSB falazatát lebontották, majd megkísérelték eltulajdonítani. Tervük nem sikerült, mivel a tulajdonos észlelte őket, így a zsákmányt hátrahagyva elmenekültek. A rendőrök lakásukról állították elő a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fivéreket, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség az elkövetőket bíróság elé állítja.
 
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Túrkevei Rendőrőrs N. Sándor túrkevei lakos ellen. A 45 éves férfi egy helyi óvodából tulajdonította el egy ott dolgozó pénztárcáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt 2013. június 25-én a reggeli órákban. A rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján az egyik kocsmában vonták ellenőrzés alá N. Sándort, aki elszámoltatásakor elismerte a lopást. A tolvaj megmutatta és önként előadta az ellopott pénztárcát is, melyből minden hiánytalanul előkerült. A járőrök az elkövetőt előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
A rákóczifalvai körzeti megbízott körözött személyt fogott a településen 2013. június 25-én 11 óra 35 perckor. A 28 éves P. Gergő ellen a Soproni Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai körözött személyt fogtak Kunmadaras területén 2013. június 25-én 18 óra 45 perckor. A 22 éves B. Zoltán ellen a Karcagi Járásbíróság bocsájtott ki elfogatóparancsot lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A kunhegyesi férfit őrizetbe vették.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléses közúti közlekedési baleset nem történt.
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget