Ma 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van.

Meghosszabbították a szolnoki gyilkosság feltételezett tettesének előzetesét

2013.06.30 19:04. - Kovács Janka

Szeptember 29-éig meghosszabbították az előzetes letartóztatását annak a férfinak, akit a május végén szolnoki, Hunyadi utcai gyilkossággal gyanúsítanak - tájékoztatta a Szolnoki Törvényszék szóvivője pénteken az MTI-t.


    Sándor Géza közölte: a Szolnoki Járásbíróság indoklásában a feltételezett cselekmény tárgyi súlya mellett a szökés és elrejtőzés, a tanúk befolyásolásának, valamint a bizonyítás akadályozásának veszélye szerepel.
    A 49 éves T. Istvánt május 29-én helyezték egy hónapra előzetes letartóztatásban nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.
    A rendőrség korábban azt közölte, hogy május 27-én délelőtt a gyanúsított autóvásárlás ürügyén jutott be a Hunyadi utcai családi házba, ahol pénzt és egyéb értékeket követelt az 52 éves tulajdonostól, majd lelőtte. Az áldozat feleségének sikerült kimenekülnie az épületből, és azonnal segítséget kért a rendőrségtől.
    A gyilkosság feltételezett elkövetőjét a bejelentésétől számított három órán belül azonosították, és még aznap elfogták. Az elrabolt pénzt és ékszereket egy fegyverrel együtt a férfi bérelt gépjárművében találták meg.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget