Ma 2020. 12. 4, péntek, Barbara, Borbála napja van.

Egészségügyi nyilatkozatott írt alá megyénk a kínai Shanxi tartománnyal

2013.07.05 12:16. - Kovács Janka

Ma írta alá Kovács Sándor, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke és Mrs Zhang Jianxin, Shanxi tartomány kormányzó-helyettese azt a barátsági nyilatkozatott, mely nyomán a jövőben együttműködnek az egészségügyi és orvosi ellátás terén. 

Hirdetés

2007 van testvérkapcsolat a magyar megye és a kínai tartomány között, az elmúlt évek alatt több egymást segítő program és más kapcsolatok alakultak ki. Kína és Magyarország lakosai a jövőbeni egészségügyi tudás- és fejlődéscsere szempontjából írták alá az Egyetértési Nyilatkozatot az orvosi és egészségügyi ellátás terén történő együttműködés erősítése céljából. A megállapodással erősítik a baráti viszonyt és mind a két fél bízik egymás tudásában, ezenfelül tanulni is szeretnének egymástól. 

Shanxi Tartomány és Jász-Nagykun-Szolnok megye a stratégiai keret megállapodása alapján, a két térség közötti baráti viszony erősítése érdekében fejleszti együttműködését az orvosi ellátás, az egészségügyi menedzsment, az orvostudomány- és technológia, az orvos képzés és oktatás, valamint a kórházi környezet építése terén.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.12.02. (47. szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget