Ma 2018. 12. 17, hétfő, Lázár napja van.

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság a szolnoki munkatársak tevékenységét ismerte el

2013.07.22 15:13. - Kovács Janka

Az ONYF Szent Kristóf-napi ünnepségén ismerte el a szolnoki munkatársak tevékenységét a Bevonási Projekt V. szakaszában. A projekt célja, hogy megkönnyítse az ügyintézési folyamatokat és az ügyfelek minél könnyebben eligazodjanak a határozatok és az űrlapok világában.


2011-ben a Kormány a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program intézkedési terve alapján a lakossági ügyfelekre háruló adminisztratív terhek csökkentése, továbbá a jogszabályok nyelvezetének közérthetőbbé tétele érdekében Egyszerűsítési Programot fogadott el. A program kiemelt célja a közigazgatási eljárások egyszerűsítése, a legfontosabb eszköze az eljárások egyszerűbbé tétele, növelve ezzel az ügyfelek elégedettségét, az ügyintézés átláthatóbbá tételét, hiszen a sok határozat, jogszabály értelmezése és az űrlapok kitöltése nem egyszerű feladat. A JNSZM Kormányhivatal munkatársainak egyszerűsítési javaslata azt a célt szolgálja, hogy az ügyfelek által használt nyomtatvány a ténylegesen szükséges adatokat tartalmazza, az ügyfél által értelmezhető megfogalmazásban.

Öt szolnoki munkatárs kapott elismerést ötletes indítványaikért, és ez az első alkalom, hogy egy ötfős munkacsoport részesült Szent Kristóf-díjban, őket ma köszöntötte Dr. Csíkos Zoltán, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának igazgatója és Dr. Kállai Mária kormánymegbízott. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.12.12. 49.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget