Ma 2019. 5. 24, péntek, Eszter napja van.

A legfinomabb lángosok nyomában a Tisza-tó körül

2013.07.29 10:34. - Kovács Janka

A nyár egyik kedvenc étele a lángos, mely hol esne jobban, mint a vízparton vagy a strandokon. A nagysikerű Vénusz Lángos Voks idén külön hangsúlyt fektet a Tisza-tóra és környékére, hogy felkutassa a népszerű üdülőhely közkedvelt lángosozóit. A verseny végén a fődíj mellett így 2013-ban a „Vénusz kedvenc Tisza-tavi lángosozója” különdíj is gazdára talál. Nevezzen, szavazzon és nyerjen Ön is!

Hirdetés

Még augusztus 15-ig lehet szavazni a Vénusz Lángos Voks segítségével a kedvenc lángosozókra országszerte. Mivel azonban a lángos egy klasszikus strandétel, ezért a verseny idén nyáron két különdíjjal is bővült. Az egyik a magyar tengerre, a Balatonra, a másik pedig a Tisza-tóra és környékére fókuszál. A nyár során így a „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím és az ezzel járó 1000 liter Vénusz napraforgó étolaj nyeremény mellett a legtöbb szavazatot összegyűjtő Tisza-tavi lángosozó is díjazásban részesül. A különdíjas jutalma 500 liter Vénusz olaj, valamint a megtisztelő „Vénusz kedvenc Tisza-tavi lángosozója” cím.

A Lángos Voks alkalmazás az egyik legnagyobb közösségi portálon érhető el, itt lehet nevezni a lángosozókat, valamint szavazni és értékelni az egyes helyeket. A Lángos Voks azonban egy kirándulás során is hasznos lehet, hiszen az egyre növekvő lángosozó adatbázisnak köszönhetően könnyedén megnézhetjük a virtuális térképen, hogy hova érdemes ellátogatnunk, ha egy finom lángost szeretnénk enni. Természetesen a szavazás sem marad jutalmazatlanul, hiszen a verseny végén a voksolók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki a Vénusz, melyben akár otthon is kipróbálhatunk egy-egy új lángos-receptet.Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.15.
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget