Ma 2018. 11. 13, kedd, Szilvia napja van.

Vaslánccal törte be a kocsi szélvédőjét

2013.08.05 10:11. - Kovács Janka

Vaslánccal törte be a kocsi szélvédőjét egy férfi Kunhegyesen. Egy karcagi áruházból több csomag rágót akart ellopni egy tolvaj, de nem jött össze az akció.

Hirdetés

A Karcagi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás B. József 35 éves kunhegyesi lakos ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. augusztus 3-án 22 óra körüli időben egy kunhegyesi családi ház udvarán álló személygépkocsi szélvédőit egy vaslánccal betörte és a karosszériát is megrongálta. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök elfogták és előállították a rendőrségre.
 
Szabálysértési őrizetbe vették a rendőrök azt a 20 éves karcagi férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2013. augusztus 3-án 16 óra 40 perc körül az egyik karcagi nagyáruházból próbált meg több csomag rágógumit ellopni, de a bolt dolgozói tetten érték és visszatartották a járőrök kiérkezéséig. A rendőrök a tolvajt előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, és tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vették.
 
Szolnokon 2013. augusztus 3-án 16 órakor egy 32 éves helybéli férfit fogtak el a rendőrök, aki ellen a Szolnoki Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A járőrök a keresett személyt előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra.
Kunmadarason 2013. augusztus 3-án 16 óra 30 perckor igazoltatták a rendőrök azt a 18 éves fegyverneki férfit, akiről kiderült, hogy a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság keresi, ezért előállították a rendőrségre.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt.
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.07. 44.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget