Ma 2020. 9. 29, kedd, Mihály napja van.

Egy kislány fejében játszódik a Pixar új animációs filmje

2013.08.13 14:29. - Kovács Janka

Egy kislány fejében játszódik a Pixar animációs műhely következő produkciója. Az Inside Out című filmet a Fel! és a Szörny Rt. rendezője, Pete Docter készíti.

Hirdetés

    Az animációs film főhőse Riley, akinek családja Minnesotából San Franciscóba költözik épp akkor, amikor a 11 éves lányt magával ragadják a kiskamaszkor érzelmi hullámai. Nyilván nem véletlen, hogy a Minnesotából származó Docternek is van egy tinédzser lánya.
    Ahogy a rendező a Disney filmstúdió idei expóján elmesélte: Riley nemcsak a főszereplője, hanem a "helyszíne" is a filmnek. A mese további szereplői az érzelmek: a nyeszlett, lila félelem, a sárgaruhás, ragyogó öröm, a kék, duci szomorúság, a felhúzott orrú, zöld utálat és a zömök, vörös harag. Ezek a megszemélyesített figurák irányítják Riley tetteit, raktározzák az emlékeit, és küzdenek egymással, hogy megszerezzék a "parancsnokságot".
    Mivel ezúttal nem szuperhősök vagy beszélő állatok állnak az animáció központjában, a Pixar filmjét forgalmazó Disney marketingeseinek legalább olyan kreatívnak kell majd lenniük a mozi eladásánál, mint az animációs csapatnak. Igaz, azt is kevesen gondolták volna, hogy egy 78 esztendős morgós öregúrról szóló animációs film, a Fel! végül 731 millió dollárt keres, és megnyeri az animációs Oscar-díjat - emlékeztetett a The Los Angeles Times online cikke.
    Docter elárulta: olyan történeteket keres, amelyeket csak animációs filmben lehet megvalósítani. 
    Ugyanakkor attól igazán izgalmas a történet, hogy az igazság egy darabja is szerepel benne - fűzte hozzá a rendező. Az Inside Out 2015 júniusában kerül a mozikba.
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.09.23. (37.szám)
Presztízs magazin 2020. ősz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget