Ma 2020. 6. 1, hétfő, Tünde napja van.

Ma kezdik a szolnoki piac melletti parkoló felújítása

2013.09.02 14:02. - Kovács Janka

Ma kezdődik a szolnoki piac melletti parkoló felújítása, ezért megváltozik a forgalmi és parkolási rend is. Részletek!


Az Ady Endre úti parkoló körülkerítésével ma elkezdődött az a 30 millió forintos beruházás, melynek során megújulnak a piac környéki parkolók. Az átalakítás a tervek szerint két hónapon át tart.
 
A munkálatok ideje alatt megváltozik a forgalmi rend is: a Fiumei utca az Ady Endre út felé egyirányú lesz, csak a Ságvári Endre út felől lesz megközelíthető. A  belső úton  (a jelenlegi szervizút is ide tartozik) csak  személygépkocsik parkolhatnak, a nagy parkoló Fiumei utca felőli bejáratai megszűnnek.
 
A két ütemben zajló beruházást követően változik az eddig megszokott parkolási rend is. A piaci oldalon lesz egy sorompóval ellátott bejárat, ami egyben kijárat is. Ebben a saját belső parkolóban a megállás várhatóan az első félórában ingyenes lesz, majd annak érdekében, hogy itt mindig legyen szabad parkoló, idősávonként növekvő lenne. A pontos tarifáról a közgyűlés fog dönteni.
 
A felújítás ideje alatt a Ságvári út és Fiumei utak közötti útszakaszt, valamint a Fiumei utat, és az ezen útszakaszokhoz tartozó parkolók zavartalanul használhatók. A piacozók számára rendelkezésre állnak még a csarnokhoz legközelebb eső parkolók, például a Móra Ferenc úton, a Tófenék úton, a Vízügy székháznál - tájékoztatott Gyuricska Éva, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzatának sajtóreferense.


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget