Ma 2020. 2. 28, péntek, Elemér napja van.

Kényszeríttették az alkalmazottakat

2013.09.10 14:39. - Kovács Janka

Hivatali dolgozókat fenyegetett meg a szolnoki páros. A rendőrség az ügyben vádemelési javaslattal élt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.


A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya eljárást folytatott kényszerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt F.-H. Tibor Gábor 47 éves és társa B. Margit 49 éves szolnoki lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két személy 2011. február 10-én ügyintézés céljából jelent meg az egyik szolnoki hivatal irodaházában, majd az ott lévő két alkalmazottat - a hivataluk és az életük elveszítésének kilátásba helyezésével - agresszív módon megfenyegették azért, hogy az ellenük egyébként törvényes keretek között folytatott végrehajtási eljárást függesszék fel.
 
A nyomozók a feljelentők vallomása, és az ügyben beszerzett bizonyítékok alapján a két elkövetőt beazonosították. B. Margitot gyanúsítottként hallgatták ki, míg szökésben lévő társa, F.-H. Tibor Gábor ellen európai és nemzetközi elfogatóparancsot bocsátottak ki. A férfit 2013. április 6-án fogták el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik érkező utasaként.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben a nyomozást 2013. szeptember 5-én lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szolnok Járási Ügyészségnek a napokban megküldte.
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.26 (8. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget