Ma 2020. 5. 30, szombat, Zsanett, Janka napja van.

Közokirat-hamisítás, egyedi azonosító jellel való visszaélés és garázdaság - az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei

2013.10.08 13:32. - Kovács Janka

Közokirat-hamisítás, egyedi azonosító jellel való visszaélés és garázdaság - az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei


A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás K. Dániel abádszalóki lakos ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 61 éves férfi 2013. október 7-én 15 óra körüli időben Abádszalókon, az utcán került szóváltásba egy 44 éves helybéli asszonnyal, akit a vita hevében meg is ütött. A rendőrök a férfit lakásáról állították elő az Abádszalóki Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
 
A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás T. István hajdúbagosi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a tehergépkocsival közlekedő 56 éves férfit 2013. október 7-én délután Fegyvernek külterületén, a 4-es számú főúton a Készenléti Rendőrség rendőrei állították meg.  Az ellenőrzéskor kiderült, hogy egy másik gépjárműhöz tartozó rendszámtáblát szerelt a gépkocsira, hogy hazajusson a debreceni telephelyre.
A férfit a rendőrök előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
 
A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányságon közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás M. Attila nyíregyházi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 36 éves férfi 2013. október 7-én Csobaj külterületén a felesége nevére kiállított horgászengedély felhasználásával horgászott a Tiszán. A rendőrök az iratot lefoglalták és a férfit előállították a rendőrségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.
 
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.05.27 (20. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget