Ma 2020. 2. 21, péntek, Eleonóra napja van.

Megloptak egy idős asszonyt, mások pedig összeverekedtek - rendőrségi hírek

2013.10.14 09:08. - Kovács Janka

A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás lőrinci lakosok ellen.

A Szolnoki Rendőrkapitányságon testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás szajoli lakos ellen. 


A Tiszafüredi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás S. Róbert és S. Ildikó lőrinci lakosok ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és társa 2013. október 11-én 10 óra 20 perc körüli időben járt egy idős asszony tiszaburai házában. A sértett figyelmét elterelték, majd az otthon tartott készpénzével távoztak.
A rendőrök a beszerzett információk alapján gyorsan azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható lőrinci lakosokat, és a bejelentést követő fél órán belül Tiszabura külterületén elfogták a gépkocsival közlekedő 26 éves férfit és 38 éves nőt, akiket a Készenléti Rendőrség járőrei állítottak elő a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra.
 
 
A Szolnoki Rendőrkapitányságon testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás M. Sándor szajoli lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 56 éves férfi 2013. október 11-én 13 óra körüli időben szajoli otthonukban került szóváltásba egy 59 éves férfival, akit többször megütött, megrúgott, a családi ház udvarán egy fadarabbal többször fejbe vágott, ezután a sértett védelmére kelő asszonyra is kezet emelt, majd elhagyta a helyszínt.  A bejelentést követően a rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – időközben a helyszínre visszatérő - férfit, és előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.
 
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.02.19 (7. szám)
Presztízs tél 2019
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget