Ma 2020. 8. 15, szombat, Mária napja van.

DK: a Fidesz a saját érdekeinek megfelelően osztja fel a gazdasági területeket

2013.10.28 14:07. - Kovács Janka

A Demokratikus Koalíció véleménye szerint a szerencsejáték szervezésével összefüggő törvények módosítására benyújtott kormánypárti javaslat egyértelművé teszi, hogy a Fidesz a saját érdekeinek megfelelően osztja fel az ország különböző gazdasági területeit.


    Erről Varju László beszélt hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A pártigazgató arra a fideszes Puskás Imre és Ékes József által jegyzett előterjesztésre reagált, amelyik meghatározza a megbízható szerencsejáték-szervező fogalmát, illetve a nemzeti vagyonról szóló törvény, a koncessziós törvény, valamint a szerencsejáték-törvény vonatkozó részeinek módosításával megteremti azt a lehetőséget, hogy az ágazati miniszter pályázati eljárás mellőzésével is köthessen koncessziós szerződést.
    A független képviselő úgy fogalmazott: "a föld, a patika (...), a trafikmutyi után itt van Magyarország számára a kaszinómutyi, ahol a Fidesz-maffia (...) újabb baráti cégeket kíván" előnyhöz juttatni. A kormány korábban "nagyon nagy felelősségérzettől áthatva" kivonatta a játékgépeket a forgalomból; most, hogy a piacot lényegében "letakarították", olyan javaslatot nyújtanak be, amelyik alapján tíz cég pályázat nélkül juthat koncessziós joghoz - mondta.
 
 
MTI


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.08.12. 31.szám
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget