Ma 2020. 7. 2, csütörtök, Ottó napja van.

Hivatalok napja – Szolnokon is nyílt nap volt

2013.11.28 16:31. - Kovács Janka

Szolnokon is megrendezte a Hivatalok napját a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, ahol érdekes programokkal várták a látogatókat.


A „Hivatalok napja” elnevezésű nyílt napon a látogatók betekintést nyertek a kormányhivatalok mindennapjaiba, hiszen a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium 2010 óta célkitűzésének tekinti, hogy olyan államot építsen, amely valóban a közjó szolgálatában áll. A szolnoki nyílt napot Balatoni Monika a KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára is meglátogatta. Dr. Kállai Mária kormánymegbízottal közös sajtótájékoztatójukon elmondta, ez a nyílt nap jó alkalom arra, hogy még jobban megismerjék az érdeklődők és a fiatalok a kormányhivatalok munkáját és hasznos információkkal szolgáljanak mindenkinek. Balatoni Monkia szerint a közigazgatás átalakításával európai szintű, minőségi szolgáltatást tudnak nyújtani minden ügyfélnek, akik –a visszajelzések alapján- nagyrészt elégedettek. Majd hozzátette, áttekinthető lett ez a rendszer mind gazdasági, mind közigazgatási szempontból, ahol nem mellesleg jó szakemberek dolgoznak. Emellett az államtitkárasszony pozitívumként említette, hogy egyre több fiatal érdeklődik a közigazgatás iránt. 
A Hivatalok napján országszerte minden kormányhivatalban nyílt nap volt. Szolnokon az érdeklődők –akik a diákoktól kezdve a nyugdíjas korosztályig jelentek meg- a Megyeháza dísztermében hallgathatták meg az előadásokat.
 


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2020.07.01 (25. szám)
Preszízs magazin 2020. tavasz
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget