Ma 2018. 12. 11, kedd, Árpád napja van.

Két ember vesztette életét a balesetben

2013.12.03 13:20. - Kovács Janka

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2013. nyarán a 46-os számú főúton. A rendőrség az ügyben a nyomozást lezárta - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytatott közúti baleset okozása vétség megalapozott gyanúja miatt V. Oszkár túrkevei lakos ellen.      
 
A 43 éves férfi 2013. június 8-án 9 óra körüli időben gépkocsijával közlekedett a 46-os számú főközlekedési úton Törökszentmiklós külterületén. A gépjármű vezetője az előtte haladó járműsor előzését úgy kezdte meg, hogy nem észlelte a sor legelején közlekedő mezőgazdasági vontató balra kanyarodását, melynek következtében a vontató bal oldalának ütközött. A balesetben a gépkocsiban utazó egyik 8 éves gyermek és egy 36 éves férfi a helyszínen életét vesztette, a gépkocsi vezetője illetve egy 7 és egy 14 éves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.
 
A nyomozásban kirendelt igazságügyi szakértők megállapították, hogy a baleset azért következett be, mert V. Oszkár megszegte az előzés szabályait, illetve a megengedett 90 km/h legnagyobb sebességet jelentősen meghaladóan közlekedett az általa vezetett személygépkocsival.
 
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást 2013. november 26-án befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Szolnok Járási Ügyészségnek megküldte.
 
- közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság


Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.11.28. 47.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget