Ma 2019. 4. 22, hétfő, Csilla napja van.

Hetedik alkalommal közlekedik Szolnok városában a Coop Mikulás Vonat.

2013.12.04 17:19. - Booster

A Mikulás és angyalkái ismét várják a gyermekeket két napig a Kossuth téren, hogy egy kis vonatozásra invitálják a lurkókat. Természetesen az ajándék sem marad el – hangzott el Szalay Ferenc polgármester és Csepeli Lajos, a Coop Szolnok vezérigazgatójának sajtótájékoztatóján.


A kisvonat 2013. december 5-én és 6-án járja a várost. Az első nap délután körjáratban utaztatja a gyerekeket Kossuth térről indulva, a második nap délelőtt az óvodákban örvendezteti meg ajándékokkal az kicsiket, majd a Hetényi kórházba is ellátogat a kisvonat, hogy meglepetést vigyen az éppen ott lábadozó kis betegeknek. Délután a Mikulás kisvonat ismét körjáratban utaztatja a gyerekeket. A Coop Mikulás a sok-sok ajándékát angyalok, krampuszok és a Szandaszőlősi Általános Iskola 2. osztályos kismanói segítségével osztja szét a gyermekek között.

A cég számára fontos a társadalmi szerepvállalás: két nap alatt összesen közel 2000 gyermek kap ajándékot a Coop Mikulástól. Az üzletlánc szállítópartnerei közül mintegy 30 cég támogatja a rendezvényt.

A Mikulás kisvonat menetrendje:

December 5-én csütörtökön és 6-án pénteken 15-19 óra között a Kossuth térről (városháza elől) indulva és érkezve, körjáratban vehető igénybe.

szolnok.hu/szolnokinaplo.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Irányár Megyei Hirdető 2019.04.17. 15.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget