Ma 2018. 7. 23, hétfő, Lenke napja van.

Lesz az idén is Torkos Csütörtök?

2014.01.24 16:02. - Booster

2014-ben kilencedik alkalommal is megrendezik a Torkos Csütörtök akciót, amelynek időpontja idén március 6. Ezen a napon a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból egyaránt 50 százalékos kedvezményt biztosítanak vendégeiknek.


Idén is megrendezi a Magyar Turizmus Zrt. a Torkos Csütörtök akciót. 2014. március 6-án, azaz Torkos Csütörtök napján a felhíváshoz csatlakozó éttermek vállalják, hogy az étel- és italfogyasztásból, vagyis az éttermi számla végösszegéből egyaránt 50 százalékos kedvezményt biztosítanak vendégeiknek. A korábbi évek tapasztalata alapján érdemes a kiszemelt éttermekben előre interneten vagy telefonon asztalt foglalni. Érdekes, hogy tavaly január 31-re esett az akció időpontja.

A néphagyomány szerint Torkos Csütörtökön - annak ellenére, hogy a húsvéti 40 napos böjt kezdetét jelentő hamvazó szerdát követően ünnepeljük - ismét szabad volt húst fogyasztani a farsangi maradékok elfogyasztása céljából is.

Az eseményre elindult az éttermek regisztrációja - igaz, a hivatalos honlapon egyelőre nem tudunk közöttük böngészni (2013-ban is csak két héttel az esemény előtt jelent meg a lista). Tavaly az akcióhoz 850 vendéglátóhely csatlakozott. Átlagosan 173 vendéget fogadtak az éttermek, tízből nyolcan előzetesen bejelentkeztek. Múlt évben egyébként hazai csúcséttermekben is ebédelhettünk, vacsorázhattunk féláron, például a balatonszemesi Kistücsök Étterem, Borpince és Vinotékában, a budai Alabárdos Étteremben, vagy akár a pesti Nobuban.


Újdonságok

Február közepétől online asztalfoglalásra is lesz lehetőség az esemény hivatalos honlapján, a feladott foglalásokat legkésőbb két napon belül visszaigazolják. A foglalás feladásáról és annak visszaigazolásáról is e-mailben küldenek tájékoztatást. Az asztalfoglalási szolgáltatás ingyenes. Ebben az időszakban folyamatosan frissítik, hogy mely éttermekben, milyen időpontokban van még szabad hely.
Pénzcentrum.hu

 Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2018.07.11. 27.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 2. szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget