Ma 2019. 6. 17, hétfő, Laura napja van.

Leteremtette a Hír TV riporterét Gyurcsány Ferenc Törökszentmiklóson - videóval

2014.02.01 08:07. - Booster

Rózsa Endre meghívására érkezett Jász-Nagykun-Szolnok megyei látogatásra  Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció Párt elnöke több megyénk beli települést látogatott meg és késő délután Törökszentmiklóson tartott sajtótájékoztatót.

Hirdetés

Kikelt magából Gyurcsány Ferenc a Törökszentmiklóson tartott fórumán. Az exminiszterelnök másfél órás előadása végén a Hír TV riporterét oktatta ki a tisztességről, és hazugnak nevezte.

 


„Kötelező még kicsikét, kolléganő, Mesterházy Attilával, tényleg? Nem maga az én riválisom, csak időnként próbálok apellálni a tisztességére. Amikor ez történik az országban, maga ne merje azt állítani, hogy Mesterházy Attila fel akarta akasztatni a politikai ellenfeleit. Mert soha nem mondott ilyet. Soha. És ebből az országból nem lesz jó hely, hogyha olyanok, mint maga, nem próbálja az emberi közéleti tisztesség minimumát érvényesíteni a saját szakmájában. El kell döntenie, a gonosszal megy együtt vagy esetleg a tisztességgel. Én a maga helyében megpróbálnám választani a tisztességet” – mondta Gyurcsány Ferenc

mno.hu - szolnokinaplo.huHirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.05.29. 21.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget