Ma 2019. 1. 17, csütörtök, Antal napja van.

Ellopták a szellembiciklit

2014.02.12 11:57. - Kovács Janka

Ellopták a Tiszaliget bejáratánál lévő szellembiciklit, amit a balesetekre való figyelemfelhívásra helyezett ki a rendőrség, vagy 3 méter magasra.


Ismeretlen tettes ellen nyomoz a rendőrség lopás vétségének elkövetése miatt - tudatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A szellembicikli januárban egyszer már leesett, akkor az esés miatti roncsolódásokat kijavították, majd újra felrakták a tartó oszlopra. A leesése miatt paranormális jelenségre gyanakodtunk, hiszen lehetett összefüggés a leesés ténye és a szellembicikli szimbóluma között. Most pedig ellopták.  A fehérre festett biciklit még tavaly decemberben szerelte fel a rendőrség (vagy 3 méter magasra), hogy ezzel hívják fel az autósok figyelmét a kerékpárral közlekedőkre és persze a biciklisek figyelmét is a civilizált emberként való bringázásra. Persze nem csak ezen a helyen, de a városban és a megyében máshol is helyeztek el fehérre festett (sötétben foszforeszkáló) bicikliket.

 

 

Kép: Dávid Mónika decemberben, az akkor felszerelt szellembicikli mellett és a kerékpár januári eltűnése látható a gif-en. Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.01.16. 2.szám
Presztízs magazin 2018. V. évfolyam 4.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget