Ma 2019. 3. 22, péntek, Benedek napja van.

Vevőtalálkozó az IKR Agrár Kft. és az AGROTEC Magyarország Kft-vel

2014.02.18 16:10. - Kovács Janka

Szerdán a Szolnoki Főiskola Campusa ad otthont az IKR Agrár Kft. és az AGROTEC Magyarország Kft vevőtalálkozójának, ahol a színes programok mellett ismerkedhetnek meg a résztvevők a két kft termékeivel. A belépés díjtalan!

Hirdetés

-hirdetés-

A rendezvény február 19-én, fél 10-kor regisztrációval kezdődik, ezt követik 10 órától a szakmai előadások, majd a program tombolasorsolással folytatódik; végül 13 órától ebéddel és kötetlen szakmai konzultációval zárul.

A találkozón az ügyfelek betekintést nyerhetnek a két cég szervezeti felépítésébe, üzleti stratégiájába és fejlesztési terveibe.

Az IKR Agrár Kft. termékpalettájával és szolgáltatáskínálatával hiánypótló szerepet tölt be elsősorban a magyar műtrágya piacon. Az AGROTEC Magyarország Kft., a New Holland gépek forgalmazója, megbízható szervizhálózat és alkatrészellátás kiépítésével olyan szakmai hátteret fog képviselni, amelyre a jövőben ügyfelei bizton számíthatnak.

Mindkét vállalat a szoros együttműködés mellett tette le voksát, nemcsak azért, mert az IKR Agrár Kft. és az AROTEC Magyarország Kft. is az AGROFERT csoport tagja, hanem azért is, mert a gépész- és az agrárvonal együttműködése olyan szinergiákat hordoz, ami által teljesebbé tehető a termelői igények kielégítése. Az AGROFERT több mint 230 vállalata a vegyiparban, a mezőgazdaságban, a mezőgazdasági inputanyagok forgalmazásában, az élelmiszeripari vertikumban, a gépkereskedelemben, az erdőgazdálkodásban és faiparban, valamint a bioüzemanyagok gyártásában és forgalmazásában fejti ki tevékenységét, elsősorban Csehországban, Szlovákiában, Németországban és most már Magyarországon is.

Az anyavállalat kiváló anyagi és szakmai hátteret biztosít munkákhoz, amely megfelelő feltételeket nyújt ambiciózus piaci céljaink eléréséhez. Mindez nem tudna megvalósulni partnereink bizalma nélkül, amelynek megalapozására, elnyerésére és megtartására tudatosan törekszünk. Vevőtalálkozónk is ezt a célt szolgálja.

Időpont: 2014. 02. 19.
Helyszín: Szolnoki Főiskola Campus - Tiszaliget
A belépés díjtalan!

 

-hirdetés-Hirdetés

Keresés

Ajánló

Szolnok Megyei Napló 2019.03.13. 10.szám
Presztízs tavasz 2019. VI. évfolyam 1.szám
Médiaajánlat

Hírek röviden


Facebook


Webmail 

Időjárás


Hirdetések

Szavazás

Melyik a legkedveltebb szolnoki hírforrása, honnan értesül leggyakrabban a szolnoki hírekről?


♦ Helyi internetes oldalak (71.43%)


♦ Helyi rádiók (0%)


♦ Helyi televízió (0%)


♦ Ingyenes újságok (28.57%)


♦ Napilap (0%)


Hirdetések

Etarget